Rrëfimi i pazakontë: Gruaja më rrihte dhe më tradhëtonte me 5 meshkuj

Rrëfimi i pazakontë: Gruaja më rrihte dhe më tradhëtonte me 5 meshkuj

Juliani nga korça ka qenë i ftuar në emisionin ‘E diela shqiptare’.  Ai ka rrëfyer se kishte pasur dy bashkëshorte përpara se të fejohej edhe herën e tretë.

Ai tha se gruaja e dytë kishte pasur disa lidhje gjatë kohës që ishin të martuar, ajo gjithashtu ishte edhe e dhunshme.

Shpërndaje në: