Salltat e Isa Mustafës

Salltat e Isa Mustafës

Një kronologji deklaratash se si kryeministri Isa Mustafa dikur thoshte se nuk mund të formojnë qeveri me PDK’së, sepse LDK do të mbetej ‘në hije’.

Dhe si ai, tani përshëndetë punën e Thaçit, jo vetëm për mandatin e tij, por edhe gjatë mandateve të kaluara.

Shpërndaje në: