Seanca e Kuvendit vazhdon nesër

Periskopi.com Lajme

Nesër në orën 10, do të vazhdojë seanca parlamentare në Kuvendin e Kosovës.

Në rend dite të kësaj seance do të jenë miratimet e procesverbaleve nga seancat plenare të mëparshme por do të ketë edhe debat parlamentar për mosliberalzimin e vizave.

Rendi i ditës

Deklarimet jashtë rendit të ditës,
Pyetjet parlamentare,
Miratimi i procesverbaleve nga Seancat plenare të mëparshme,
Shqyrtimi i dytë i Projekt-kodit nr. 08/L-032 të Procedurës Penale,
Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.08/L-132 për Ekzekutimin e Sanksioneve Penale,
Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.08/L-131 për Shërbimin Korrektues të Kosovës,
Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.08/L-129 për Shërbimin Sprovues të Kosovës,
Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-121 për Byronë Shtetërore për Verifikimin dhe Konfiskimin e Pasurisë së Pajustifikueshm,
Debat parlamentar në lidhje me mos liberalizimi i vizave nga BE-së për Kosovën.