Shikoni si buzëqesh kjo bebe derisa i ati numëron paratë

Shikoni si buzëqesh kjo bebe derisa i ati numëron paratë

Të gjithë fëmijët janë të dashur dhe të ëmbël. Mënyra se si kjo bebe buzëqesh do ti shtoj disponim ditës tuaj. Duket se i pëlqen shumë numrimi i të hollave. Si ia fillon ti numëroj të hollat i ati i saj ajo kënaqet duke qeshur.

Shpërndaje në: