Shikoni si kanë ndryshuar Donald Trump dhe Hillary Clinton (Foto)

Shikoni si kanë ndryshuar Donald Trump dhe Hillary Clinton (Foto)

Në këtë set fotografish, shihen Trump dhe Clinton nga fëmijëria dhe deri tani dhe ndryshimet gjatë jetës.

Ndryshe, Clinton raportohet se ka fituar në disa fshatra të Amerikës për presidente të Amerikës, ndërsa rreth orës 3-4 të mëngjesit të nesërm, sipas kohës sonë lokale, pritet të dalin rezultatet e para.

vite-2-e1478603755916

vite-3-e1478603770981

vite (2)

Shpërndaje në: