Shtëpia në kryeqytet përfshihet nga zjarri

Shtëpia në kryeqytet përfshihet nga zjarri

Shtëpia në kryeqytet përfshihet nga zjarri, zjarrfikësit vonohen 40 minutaSi pasojë  e instalimit të energjisë elektrik  është djegur kulmi i një shtëpie në rrugën “Bajram Kelmendi” në Prishtinë.

Për fat të mirë nga incidenti nuk janë shkaktuar të lënduar.

Megjithatë, edhe pas shumë tentimeve të familjarëve për të shuar zjarrin çdo gjë ishte e kotë për të shpëtuar diçka nga kulmi.Sipas familjarëve, edhe pse të njoftuar, policia dhe zjarrfikësit në vendin e ngjarjes kanë arritur pas 40 minutave.

Shpërndaje në: