Shtyhet seanca ndaj deputetëve të opozitës

Shtyhet seanca ndaj deputetëve të opozitës

Të akuzuarit tjerë për përdorim të armës dhe sulm ndaj personit zyrtar Aida Dërguti, Time Kadrijaj, Besa Baftiu dhe Pal Lekaj kanë qenë prezent në seancën fillestare.

“Nuk ka kushte ligjore që të mbahet kjo seancë dhe e caktoj shqyrtimin e ardhshëm për datën 2 shkurt”, ka thënë gjyqtari Faik Hoxha.

Këta janë një nga 4 grupet e ndryshme të deputetëve që kanë aktakuzë lidhur me ngjarjet në Kuvendin e Kosovës dhe gjuajtjes së gazit lotsjellës për të kundërshtuar kalimin e demarkacionit me Malin e Zi dhe Asociacionit të Komunave me shumicë serbe.

Shpërndaje në: