Sipas Forbes, këta janë dhjetë aktorët më të paguar gjatë vitit 2020

Periskopi.com Showbiz

Forbes ka nxjerr listën me 10 emrat e aktorëve më të paguar gjatë këtij viti.

Emra të njohur të ekranit, aktorë të famshëm, ndër vite kanë arritur suksese të mëdha me rolet e tyre, shkruajnë mediat e huaja, transmeton lajmi.net.

Sigurisht se pas punës plot stres edhe janë paguar, disa më shumë e disa më pak.

Njëri prej tyre është edhe Adam Sandler, që në vitin 1998 me pjesëmarrjen e tij në “Saturday Night Live”, i kishte siguruar të hyra rreth 240 milionë dollarë filmit, shkruan Forbes.

Forbes ka sjellë listën me 10 aktorët më të paguar gjatë këtij viti, nga të gjitha platformat e pjesëmarrjet në filma.

Dwayne Johnson kryeson në listë me vlerë prej 87.5 milionë dollarë, një pjesë të cilën e mori nga pjesëmarrja e tij në filmin “Red Notice”.

85 milionë dollarë, Netflix i ka shpërndarë edhe për aktorët Ryan Rynolds, Mark Wahlberg, Ben Affleck dhe Vin Disel.

 1. Dwayne Johnson

 2. Ryan Rynolds

 3. Mark Wahlberg

   4. Ben Affleck

   5. Vin Diesel

   6. Akshay Kumar

   7. Lin-Manuel Miranda

   8. Will Smith

 9. Adam Sandler

 10. Jackie Chan

Shpërndaje në: