Stresi me hashash në rrugët e Tiranës

Stresi me hashash në rrugët e Tiranës

Këngëtarin Stresi është ai i cili e ka pranuar që përdor substanca narkotike. Ai së fundmi ka postuar një video ku shihet teksa tymos hashash ne një makinë të tipit “Audi”. Ai ishte i shoqëruar me shokët e tij dhe vozitnin në zonën e ish- bllokut në Tiranë.

Shpërndaje në: