Përfito FALAS një pushim për çift në Budva

Periskopi.com Lajme

A don me kalu një vikend falas në Budva me personin ma t’dashur që e ki? Atëherë, mund të bëhesh pjesë e lojës shpërblyese të organizuar nga IBAS dhe të hysh në garë për të fituar këtë pushim. ​

​Ky nuk është shpërblimi i vetëm, sepse IBAS për klientët e tij po dhuron edhe dy shpërblime tjera me nga  100 euro dhe shtatë shpërblime me nga 30 euro.​

​Qysh me marr pjesë në lojë?​

​Në momentin e realizimit të pagesave me IBAS në vlerë 20 euro e tutje, ju bëheni në mënyrë automatike  pjesë e lojës shpërblyese. Pagesat mund t’i realizoni në institucione dhe biznese të cilat kanë marrëveshje me IBAS.​

​Nëse ende nuk e ke bërë, duhet ta shkarkosh aplikacionin IBAS në App Store apo në Play Store, të hapësh dhe verifikosh llogarinë tënde, si dhe të realizosh pagesa.

Loja shpërblyese është e hapur deri më 10 shtator 2021. Fituesit do të përzgjidhen më 15.09.2021.​

IBAS iu lë pa mend: Ja se sa lehtë mund ta fitoni një telefon të mençur

Periskopi.com Lajme

Si i pari dhe i vetmi institucion në Kosovë për emetimin e parasë elektronike, shërbimin e pagesave, transferit të parasë dhe kredive për pagesa, IBAS po sjell shumë rrisi në tregun e Kosovës.

Ideja fillestare ka qenë digjitalizimi i sistemit financiar në Kosovë përmes platformës online shumë të thjeshtë në përdorim dheeee – mbajeni frymën – më të lirë se platformat tjera.

Së fundmi IBAS ka sjellë lojën shpërblyese ku mund të bëheni pjesë të gjithë për të fituar telefonë të mençur. Por, të gjitha lojërat, që të shkojnë sa më mirë e më mbarë, duhet të kenë rregulla.

Dhe këto janë ato:

Hapni një llogari në IBAS dhe vërtetoni identitetin tuaj, sipas rregullave të IBAS dhe legjislacionit në fuqi;

• Publikoni IBAS’in tuaj duke fotografuar një nga pamjet e brendshme të aplikacionit IBAS (Screenshot të dritares Fatura, Paguaj apo Transfero) në Facebook, në Instagram apo në LinkedIn dhe dërgoni shtegun e publikimit në IBAS

• Shpërndani (bëni share) këtë publikim në Facebook (dhe kujdesuni të jetë public share). 

Fituesi ose fituesja do të zgjedhet përmes ueb faqes NamePicker me live video në Facebook.