Apple Music do të blejë iHeartMedia

Periskopi.com Tech & Auto

Kompania Apple pritet të investoj në grupin e radiove iHeartMedia, raporton Financial Times.

Kjo marrëveshje pritet të jetë multi-miliona dollarë, transmeton Indeksonline.

Grupi iHeartRadio është mjaft i fuqishëm pasi që nuk ka vetëm shërbime të radiove por edhe mban festivale.

Kurse Apple Music dita e ditës po shënon rritje. Në muajin shtator ata arritën ta barazonin rivalin Shazam sa i përket përdoruesve. Kurse në Amerikë janë më të fuqishëm se sa Spotify.

Një bashkim i Apple Music dhe iHeart Radio do të ishte një goditje e fuqishme për kundërshtarët.