Mollët jeshile luftojnë plakjen e lëkurës

Periskopi.com Shëndeti

Ndoshta nuk dëgjoni për mollët jeshile mjaft shpesh sesa mund të dëgjoni për mollët e zakonshme të kuqe.

Por mollët jeshile janë po aq të shëndetshëm sa ato të kuqet dhe për dallim prej tyre kanë edhe arsyeje estetike pse duhet ngrënë, njofton Klan Kosova.

Këto mollë ndihmojnë të ngadalësojnë procesin e plakjes dhe ndihmojnë në bukurinë e përgjithshme të lëkurës.

Mollët jeshile po ashtu janë një ushqim i duhur i lëkurës dhe eliminojnë gropat e zeza që formohen në një masë të madhe në lëkurë.