KEDS paralajmëron ndërprerje të rrymës, po punohet në sigurinë e sistemit

Periskopi.com Lajme

Arsyeja: Punime të domosdoshme për sigurinë e  sistemit.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

26.02.2020

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Malisheva: do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bellanica (Kodi: 82082005) prej orës 13:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.

Arsyeja: Ndërrimi i TMRR-ve dhe  GM  pas djegies në TS Temeqina 1 kodi 82082005008.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

LP 10kV Malisheva (kodi: 82082004) prej 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Rrugët: 535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Uiliam Uoker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skendërbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, 611 Jahir Mazreku. 612 Viliam Voker, fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmizë, Lubizhdë (1 konsumator) dhe Senik (1 konsumator).

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i TMRR-ve dhe  GM  pas djegies në TS Reforma kodi 82082004006.

27.02.2020

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10KV Shkabaj (Kodi: 15019002) prej orës 09:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Shkabaj, Mazgiti –një pjesë, Obiliqi- një pjesë, Reforma dhe Al Petroli.

Arsyeja: kyçje në kthinën hyrëse te Trafostacioni i ri NTP Medika.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Banulla (Kodi: 41000012)nga ora 09:00 – 09:15 si dhe nga ora 13:00- 13:15.

Vendet: Banulla, Gllogovci, Gomnasella, Llugagjia dhe Pojata.

Degzimi 10 kV me  (Kodi: 41000012018 dhe 41000012020) nga ora 09:00 deri në ora 13:15

Arsyeja: Rikonstruimin e trafostacionit.

28.02.2020

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Runiku (Kodi: 74000005)  prej orës 11:00 deri në ora 12:00.

Vendet: Klinë e Epërme, lagjet Mecini dhe Berani, Qubreli, Kotorri, Vitaku, Kastrioti, Runiku, Banja, Surigana, Radisheva, Qitakët, Leqina dhe Tërrnova.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.

Të nderuar gjeni të bashkëngjitur njoftimet nga KEDS për datën 26, 27 dhe 28.02.2020.

Këto vende mbesim pa rrymë nesër në Kosovë

Periskopi.com Lajme

Më poshtë keni të plotë njoftimin e KEDS-it për vendet që do të mbesin pa rrymë më 21 dhjetor.

Njoftimi i plotë:

Punime në projekte investive më datë 21 dhjetor 2018

Peja

Në NS 110/10kV Peja 2 do te ndërprehet:
Dalja 10 kVZahaqi (Kodi: 51000010) 09:00-17:00
Vendet: Qyshk, Pavlan, Zahaq, njëpjesë e Llabjanit, Deponia, Ramuni-njëpjesë, Gllaviqica, Kërstovci, Leshani, Klinqina, Sverka e Thatë, Jabllanica e Leshanit dhe Rosujat.

Arsyeja: Zëvendësimi i përçuesit ajror me nëntokësor sipas projektit Lot_12 Peja.

Në NS 35/10kV Klina do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Klina lll (Kodi: 52056001) 08:00 -11:00 dhe 13:00-16:00
Dalja 10 kVVolljaku (Kodi: 52056002) 08:00 -11:00 dhe 13:00-16:00
Dalja 10 kVMahalla (Kodi: 52056003) 08:00 -11:00 dhe13:00-16:00
Vendet: -LagjjaSomoni,rRr.JusufGërvalla, SheshiNënaTëreze, Sheshi Faruk Elezi, rr. Drini I Bardhë, Qendra e rigjistrimit civil, rr. Abedin Rexha. rr. Elena Gjika, Motel Nora, rr.eGjimnazit,SpitaliNënaTëreze, Shkollat e mesme “Luigj Gurakuqi” dhe “Fehmi Agani”, LagjjaPerlinadheLagjjaHaxhaj.

-Neë Co Mirusha, KooperativaBujqesore Ital-Kos, TS Veterina, Lagjja Nora, xeheroret e boksitit, furra e bukës(AzemKolica), Motel Nora, pompa e benzines-G.Berisha, Palestra e sportit Adem Jashari, Guri I Zi, CMA Crushed Stone-Klina L.L.C Fatmir Kuqi, N.P.T. Elezaj-Bedri Sinan Elezaj.

-TS Mahalla.

Arsyeja: Montimi i kokave kabllovike.

Në NS 110/10kV Klina do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Klina l (Kodi: 52000005) 08:00-11:00 dhe 13:00-16:00
Vendet: Lagjja mbi stacion te trenit, Lagjja nën stacion te trenit, Pompat e ujit Tikvesh, Lagjja Grabonict, Fabrika e këpucave, Pompa e benzines ”USA”, Lagjja Mahalla Klinë, -Dalja 10kV Klina 3 Kod. 52056001 me konsumatorët Lagjja Simoni, rr. Jusuf Gërvalla, Sheshi Nëna Tëreze, Sheshi Faruk Elezi, rr. Drini i Bardhë, Qendra e regjistrimit civil, rr. Abedin Rexha, rr. Elena Gjika, “Nora Market” Zajm,rr. e Gjimnazit, Spitali “Nëna Tëreze” , Shkolla e mesme “Lugj Gurakuqi ” dhe “Fehmi Agani”, Lagjja Perlina, Lagjja Haxhaj,E459 Zajm Lagjja Nora -Halit Kryeziu “Kushtrimi”, Betonjerka Fabrika e elementeve te betonit, Zajm lagjja Marku, Palestra sportive “Adem Jashari” Klinë, Xehroret e Boksitit Volljakë, Restaurant “Guri i Zi” DeiqVeterina.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i kokave kabllovike.

Prishtina

Në NS 110/10kV Prishtina 7 do te ndërprehet:
TS 10/0.4 kV Art Construction (Kodi: 19000026215) 12:00 -15:00
Vendet: Banesat Art Construction.

Arsyeja: Vendosja e kthinës sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

Dalja 10 kV J34 Qagllavica (Kodi: 19000034)11:00-15:00
Vendet: Çagllavica2, Çagllavica 3, Çagllavica 4, Çagllavica, Banesat Marigona 2,Shtypshkronja Rezniqi, Merkokomp Pezho (ArifElshani), lagjja Panorama,Afër Panorama,Furra Kobake,Internationhelth center (Spitaliturk),NT Lulimarevci, Albert Rudari,Lagjja Rogreta Hamide Gashi,Naser Mustafa objekti banesor,Afrim Hoxha,betoniera Renulual Betoni dhe Auto Sherreti.

Arsyeja e ndërprerjes:Punime në projektin Çagllavica.

Në TS 35/10kV Mazgitidotë ndërprehet:
Dalja 10 kV Plemetin (Kodi: 15019003)10:00-15:00
Vendet: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotinë, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk dhe Milloshevë (njëpjesë).

Arsyeja:Vendosja e ndarësit linjor dhe e shtyllave, nënkontraktori ELTEKO.
Në TS 35/10kV Palajdotë ndërprehet:
Dalja 10 kV Palaj (Kodi: 18024001)10:00-15:00
Vendet: MulliriPalaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi, BivolakteBerishët, Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovcte Kangjelët, Sibovcte Kelmendët, Shipitulla, Grabovci, Trprivat te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja: Vendosja e ndarë sitlinjor dhe vendosja e shtyllave nga nënkontraktori ELTEKO.

Në TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:
Dalja 10 kV J 21 Apollonia (Kodi: 10000013)10:00 -10:30
Vendet: Agani, Emajliku,Universiteti AAB, Agron Gashi “Fabrika e Xhamit dhe Shtypshkronja Dinor.

Arsyeja: Montimii TMRR-ve.
Mitrovicë

Në TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:
Dalja10 kV Runiku (Kodi: 74000005)11:00-16:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Klina e Epërme, Lagjet Mecini dhe Berani, Qubreli, Kotorri, Vitaku, Kastrioti, Runiku, Banja, Surigana, Radisheva, Qitakët, Leqina dhe Tërrnova.

Arsyeja: Kyçja nga rrjeti ekzistues në të riun dhe ndërrimin e trafostacioneve ekzistuese nga kulla në trafo shtyllë Master Plan Projekt KEDS-2018) Llot 11. Skenderaj.

Gjakova
Në TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Kijeva (Kodi: 82082007) 10:00 -15:00
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja: Lidhja e kabllos Zgjërimi dhe Perforcimi I Rrjetit 2018“, LOT 7 Gjakova.

Në TS 110/10 kV Gjakova 2 dotë ndërprehet:
Dalja 10 kV Acetileni (Kodi: 81000001) 11:00 -13:00
Vendet:rr.Abedin Tërbeshi, rr.AliPashëTepelena, rr.Armand Pier Pailad, rr.Bajram Daklani, rr.Besim Bistrazhini (1 konsumator), rr.Bujar Syla, rr. Çamëria, rr.Dëshmorët e Lirisë (njëpjesë), rr.Edit Durham, rr.Elton Zherka (njëpjesë), rr.Haki Taha, rr.Halit Asllani, rr.Isa Boletini, rr.Ismail Qemali, rr.Jeronim Derada,

rr.Marie Shllaku, rr.Musa Zajmi, rr.Nënë Tereza, rr.Qazim Bakalli, rr.Rruga Tirana, rr.Sadedin Shehu, rr.Shaban Gola, rr.Skënderbeu, rr.Tefik Çanga, rr.Xheladin Hana, rr.Yll Morina.
Arsyeja: Kyçja e transformatorit.

Në TS 35/10 kV Gjakova l do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Piskota (Kodi: 80080008) 12:00 -13:00
Vendet: rr.Adonis Byci, rr.Ahmet Korenica, Carrapatok, Dardania, rr.Dedë Gjon Luli, rr.Ibrahim Fehmiu,rr.Lekë Dukagjini, rr.Mark Lleshi, rr.Mark Malota, rr.Mithat Frashëri, rr.Nënë Tereza, rr.Pashko Vasa rr.Tivari.

Arsyeja: Punime në kthinen 10 kV.

Prizreni
Në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10 kV Mushtishtit (Kodi: 32000002) 11:30 -15:30
Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi dhe Baqevci.

Nijazi Thaqi: Reduktimet rrymës nuk janë faji i KEK-ut

Periskopi.com Lajme

Drejtori Menaxhues i Bordit të Korporatës Energjetike të Kosovës, Nijazi Thaqi, iu ka drejtuar qytetarëve të Kosovës për shkak të thirrjeve të shumta dhe mesazheve që ka marrë lidhur me mungesën e energjisë elektrike.

Ai tha se e ndjen obligim të ndan me informata sa i përket obligimeve të KEK-ut dhe sa janë kapacitetet prodhuese ,njofton Klan Kosova.

“KEK-u ka obligim prodhimin e energjisë elektrike, kapacitetet maksimale të termocentraleve tona që i kemi në dispozion për rrjet janë 800 Megavat Ore Energji Elektrike. Nga data 13 dhjetor, KEK-u është duke prodhuar me kapacitete të plota, pra prodhimin e kemi 800 MË/h për rrjet dhe nevojat e brendshme që aktualisht është rreth 870 MË/h”, deklaroi ai në rrjetin social Facebook.

Ai tha se ky është obligimi i tyre dhe sipas tij këtë janë duke e përmbushur me përgjegjësi të lartë dhe me një angazhim maksimal të të gjithë punëtorëve të KEK.

“Sa i përket reduktimeve për të cilat po na drejtoni ankesa dhe pyetje nuk mund të japim asnjë përgjigje për shkak se nuk është përgjegjësi e jona. Me poshtë mund të shihni saktë se jemi në prodhim në këto moment”, shkruan më tej Thaqi.

Ja postimi i plotë i tij:

Orari i reduktimeve me energji elektrike

Periskopi.com Lajme

KEDS-i, të enjten, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytet e Kosovës për ditët e ardhshme.

Orari i plotë:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 03.09.2018 në TS 35/10kV Fushë Kosova I do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Bresje (Kodi: 10012004) prej orës 11:30 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Banesat Bresje Fushe Kosove, Tregu, Ambulanca Bresje, Bogujevci, Alumili dhe Kisha Bresje.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 03.09.2018 në TS 35/10kV Fushë Kosova I do të ndërpritet:

Dalja 10 kV F. Kosova II (Kodi: 10012005) prej orës 12:30 deri në ora 13:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: pjesa te Tregu, Uglari komplet, një pjesë të Fushë-Kosovës ana e djathtë deri te TS Çeku.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 03.09.2018 në TS 35/10kV Fushë Kosova I do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Batllava-Kuzmin (Kodi: 10012009) prej orës 13:30 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pompat e Ujësjellësit

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 03.09.2018 në TS 35/10kV Badovci do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Mramor-Slivovë (Kodi: 10014001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit dhe Mareci.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive.

Më 31.08.2018 dhe 01.09.2018 në TS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërpritet:

NS 10(20)/0.4 [kV] Kodra e Trimave 11 (Kodi: 13000005031) prej orës 09:00 deri 11:00 dhe prej orës 13:00 deri 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kodra e Trimave 11.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Më 01.09.2018 në TS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërpritet:

NS 10(20)/0.4 [kV] Nexhmi Llumnica (Kodi: 13000005080) prej orës 09:00 deri 12:00 dhe prej orës 13:00 deri 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Nexhmi Llumnica.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve ne rrjetin e ri.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

8.

Më 02.09.2018 në TS 35/10kV Drenasi do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Trasing (Kodi: 16021010) prej orës 10:00 deri në ora 13:00·

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Trasingu, Gurethyesi Lladrovci, Korretica e Epërme (një pjesë) dhe Agani.

Arsyeja e ndërprerjes: Punë nga palët e treta në rrjetin elektrik.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 01.09.2018 në TS 35/10 KV Ferizaj lll do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Varoshi (Kodi: 40042005) prej orës 11:00 deri në ora 14:00·

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Varoshi, Gërlica, Komogllava, Rakaj dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shkarkuesve të mbitensionit përgjatë Autostrades Prishtinë – Han I Elezit nga Bechtel Enka.

2.

Më 02.09.2018 në TS 110/35/10 KV Lipjani  do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Qendra (Kodi: 41000019) prej orës 10:00 deri në ora 12:00·

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e qytetit, rrugët “Lidhja e Prizrenit” , “Tahir Sinani” , “Komandant Kumanova” Ambulanta  etj.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e kthinës së re në TS egzistues nga palet e treta.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 03.09.2018 në TS 35/10kV Badovci do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Janjeva (Kodi: 10014011) prej orës 10:00 deri në ora 15:00·

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Janjeva, Shashkovci, Akllapi, Terbuvci, Gushterica e Eperme Shushica.

Arsyeja e ndërprerjes: revizion -pastrim traseje.

2.

Më 03.09.2018 në TS 35/10 KV Shtime do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Rashica (Kodi: 41046001) prej orës 10:30 deri në ora 11:30·

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Davidovci, Rashinca Muzeqina, Vojnovci dhe Gjergjaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Më 03.09.2018 në TS 35/10 KV Shtime do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Petrova (Kodi: 41046002) prej orës 11:30 deri në ora 12:30·

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Ahmet Shtimja,Petrova, Reçaku (nje pjesë) dhe  Mullopolci.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Më 03.09.2018 në TS 35/10 KV Shtime do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Shtime (Kodi: 41046003) prej orës 12:30 deri në ora 13:30·

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtimja,Lagjja e Pajtimit dhe  Godanci i Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Më 03.09.2018 në TS 35/10 KV Shtime do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Carraleva (Kodi: 41046004) prej orës 13:30 deri në ora 14:30·

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pjesë e Shtimes, Qesta Reqakut, Reqaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanishta, Devetaku, Grejqevci, Zborci, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.

Më 01.09.2018 në TS 35/10 KV Magure  do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Drenicës (Kodi: 41048001) prej orës 08:00 deri në ora 12:00  dhe prej orës 15:00 deri në ora 19:00·

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Rrezez (Leletiqit), Mirenë, Fushticë e Epërme, Fushticë e Ulët, Resinoc Baincë, Shale dhe  Krojmir.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirje e përçuesit.

7.

Më 31.08.2018 në TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Drejtimi I Fshatrave (Kodi: 40000002) prej orës 10:00 deri në ora 15:30·

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:  Fshati i Vjeter, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj, Zllatari .

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i largpërçuesit.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 02.09.2018 në TS 110/10 kV Gjakova 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Acetileni (Kodi: 81000001) prej orës 10:00 deri në ora 11:00·

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. Abedin Tërbeshi, rr.Ali Pashë Tepelena, rr.Armand Pier Pailad, rr.Bajram Daklani, rr.Besim Bistrazhini (1 konsumator), rr.Bujar Syla, rr. Çamëria, rr.Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), rr.Edit Durham, rr.Elton Zherka (një pjesë), rr.Haki Taha, rr.Halit Asllani, rr.Isa Boletini, rr.Ismail Qemali, rr.Jeronim Derada, rr.Marie Shllaku, rr.Musa Zajmi, rr.Nënë Tereza, rr.Qazim Bakalli, rr.Rruga Tirana, rr.Sadedin Shehu, rr.Shaban Gola, rr.Skënderbeu, rr.Tefik Çanga, rr.Xheladin Hana, rr.Yll Morina.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllës së re të betonit 12/1600 nga palët e treta.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 03.09.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Skivjan (Kodi: 80080009) prej orës 10:00 deri në ora 15:00·

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë (një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP dhe pastrim trasesë.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 03.09.2018 në TS 35/10 kV Rrafshina do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Stublla (Kodi: 61067001) prej orës 11:00 deri në ora 15:00·

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, gurthysi-MISINI, gurthysi-BENTAKOSI I RI, gurthysi-MOGILLTE, fabrika –Ujësjellësi dhe Godeni.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizionimi i LP dhe pastrimi i trasesë.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 03.09.2018 në TS 110/10kV Deçani do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Ledinat (Kodi: 53000001) prej orës 10:00 deri në ora 14:00·

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gramaqeli, Belegu, Baballoqi, Dubrava, Irzniqi, Ledinat dhe Prokolluku.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i rrjetit.

2.

Më 03.09.2018 në TS 35/10kV Peja II do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Rugova (Kodi: 50051006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00·

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotove, Pepaj, Koshutan, Shkrel, Bogë, Stankaj, Hagjaj, Kuqisht 1, Drelaj 2, Bregu Kuqisht.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i rrjetit.

3.

Më 01.09.2018 në TS 110/10kV Klina do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Klinavci (Kodi: 52000002) prej orës 09:00 deri në ora 15:00·

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushev e vogel, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushev e madhe, Ranoc, Berkovë dhe  Rudicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i rrjetit.

4.

Më 01.09.2018 në TS 35/10kV Klina do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Jagoda (Kodi: 52056005) prej orës 09:00 deri në ora 15:00·

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Jagodë, Budisallcë, Stublla, Lutogllava dhe Tërstenik.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i rrjetit.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 03.09.2018 në TS 35/10 kV Pirana do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Randobrava (Kodi: 30034010) prej orës 10:30 deri në ora 15:30·

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Randobravë, Retije e Ulët, Retije e Epërme.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion & pastrim trasesë.

2.

Më 03.09.2018 në TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Restelica (Kodi: 30036002) prej orës 10:30 deri në ora 11:30·

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lubovishte, Kukjan, Vranishte,Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok dhe Orqushë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Më 03.09.2018 në TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Sharri II (Kodi: 30036003) prej orës 11:30 deri në ora 12:30·

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr. e Dëshmorëve, rr. e Restelicës, rr. e Brodit, rr. e Radeshës, afariste: KFORI, Motel Meka, “Shtëpia e Kulturës”, Radio Sharri dhe Policia.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Më 03.09.2018 në TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Sharri I (Kodi: 30036005) prej orës 12:30 deri në ora 13:30·

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Kuvendi Komunal, Gjimnazi, Shkolla fillore, Ambullanta mjeksisë familjate, Gjykata, Zjarrfiksat, afariste: HIT Flores, Zgatari Komerc.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Më 03.09.2018 në TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Bresana  (Kodi: 30036007) prej orës 13:30 deri në ora 14:30·

 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe, Afariste : N.P.T “Mulliri”  Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk, Restoran Opoja.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.

Më 02.09.2018 do të ketë shkyçje totale të NS 110/10 kV Prizren lll (Kodi: 310) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshati Gerqari, “Breu Petrol” Hysen Hoxha Solidariteti Lubizhda I, Lubizhda II, Lubizhda III, Gani Zekaj, Lagjeja Ahmetaj, Kamila, Bosch, Eda, Grupi i Bizneseve Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujesjellesi, Qyteti, Jabllanica, Novoselan Qendra e Qytetit,Shadervani,Shkolla e mesme Gjimnazi,rr.Ismet Jashari-Kumanova Adem Jashari, Edit Durham, Preveza,Murat Kabashi, Srebrenica, Manush Berisha,Mehmet akif Ersoj, Mbreti Agron, Mbreti Bardhyl, Bekim Muhaxheri, Behajdin Hallaqi,  Ersan Mazreku, Leskovci,Pellazgët,  Agron Bytyqi, Fahredin Hoti,Ukë Bytyqi,  Fadil Balaj, Elena Gjika,Beteja e Kabashit, Janina, Ahmet Prishtina, Flamuri, Meriman Jakupi, Dalmatët, Qazim Berisha(banesat), Rexhep Kabashi, Muhaxherët, Bazhdarhane, Fan Noli,Albulena Armata Popullore, Banesat, Asdreni, Mostari, Durmish Asllani Manasterice, Llokvicë, Neprogoshtë, Reqan, Pllanjanë Lubinje e Epërme, Lubinje e Ulët, Gornja  Selle, Mushnikove, Ts Prevalla,HOTEL Sharri, Ts Sat styro,Ts Shpia e Bardhë, Sredska, Stajkovc, Bogoshevc, Drajqiq Kfori Gjerman Prizeren  Lagje Gurishti, Petrovë,Lagje Arbana  Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i ndërprerësve të fuqisë, lidhja e sustës së kurdisjes në ndërprerësit e fuqisë, rregullimi i pozitave të ndarësve.

 

Publikohet orari i ri i reduktimeve

Periskopi.com Lajme

KEDS njofton se në disa vende të Kosovës nuk do të ketë energji elektrike. Ja cilat janë ato:

Më 23.07.2018 në NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Gllobari (Kodi: 16021008) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gllobari, Vërboci, Tërsteniku, Çikatova, Gllanasella dhe Dobrosheci.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive e daljes 10 kV.

2.

Më 20.07.2018 në NS 35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Eurobllok (Kodi: 14000016) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Euroblloku, NTP “Mullisi”, “Vëllazërimi”, “Laberioni”, Elkos Grup, Fabrika e Ambalazhit Plastik.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shkarkuesve të mbitensionit dhe energjizimi i kabllove në LP 10 kV.

3.

Më 21.07.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS.10/04 kV. Nexhmi Llumnica (Kodi: 13000005080) prej orës 9:00-11:00 si dhe 13:00-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

4.

Më 21.07.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS.10/04 kV. Kodra e trimave 11 (Kodi: 13000005031) prej orës 9:00-11:00 si dhe 13:00-16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimin e rrjetit ekzistues.

5.

Më 21.07.2018 në NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

· NS 10/04kV Herticët (Kodi: 13000010041) prej orës 09:00-12:00 si dhe 13:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Lagjja Herticët.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjet të ri.

6.

Më 21.07.2018 në NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

· NS 10/04kV Gjon Serreqi (Kodi: 13000010055) prej orës 09:00-12:00 si dhe 13:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rr. Gjon Serreqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjet të ri.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 20.07.2018 në NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Poklelu i Ri (Kodi: 16021007) prej orës 14:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

Pokleku i Ri, Korretica e Ulët, Komoran Bashota, Komoran, Mulliri Komoran, Banesat Poklek, Hib Petroli Zabel.

Arsyeja e ndërprerjes: Për shkaqe sigurie.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 23.07.2018 në NS 35/10 kV Gjakova ll do të ndërprehet:

· Dalja 10kV Raqë-Moglicë (Kodi: 81083017) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Domenik Përgegaj, rr.Drenica, rr.Minatori, rr. Shote Galica, fshatrat: Brekoc, Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10kV.

2.

Më 22.07.2018 në NS 110/10 kV Gjakova 2 do të ketë ndërprerje totale, nga ora 06:00 deri në ora 12:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.Abedin Tërbeshi, rr.Ali Pashë Tepelena, rr. Armand Pier Pailad, rr.Bajram Daklani, rr.Besim Bistrazhini (1 konsumatorë), rr.Bujar Syla, rr. Çamëria, rr.Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), rr.Edit Durham, rr.Elton Zherka (një pjesë), rr.Haki Taha, Rr.Halit Asllani, Rr.Isa Boletini, Rr.Ismail Qemali, rr.Jeronim Derada, rr.Marie Shllaku, rr.Musa Zajmi, rr.Nënë Tereza, rr.Qazim Bakalli, rr.Rruga Tirana, rr.Sadedin Shehu, rr.Shaban Gola, rr.Skënderbeu, Rr.Tefik Çanga, rr.Xheladin Hana, rr.Yll Morina. rr.Abedin Tërbeshi, rr.Ali Ibra, rr.Ferhat Binishi (një pjesë), rr.Ismail Qemali, rr.Marin Barleti, rr.Mazllum Lakuci, rr.Mbretëresha Teuta, rr.Nënë Tereza, rr.Përmet Vula (një pjesë), rr.Petro Nini Luarasi, rr.Abdurrahim Buza, rr.Aleksandër Moisiu, rr.Anton Qeta, rr.Asim Vokshi, rr.Avni Rrustemi, rr.Bashkim Idrizi, rr.Dëshmorët e Lirisë, Rr.Faik Konica, rr.Gjergj Fis hta, Rr.Ilir Soba, rr.Isa Grezda, rr.Kongresi i Manastirit, rr.Korab Binxhiu (një pjesë), rr.Lidhja e Prizrenit, rr.Mic Sokoli, rr.Migjeni, rr.Orize, rr.Rruga Londra, rr.Rruga Vashingtoni, rr.Yket e Erenikut, rr.Ymer Prizreni, fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhadër, Pnish, Rogovë, Smaq, Ujëz. Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë, Smaq (një pjesë), Rrezinë (një pjesë), rr. Skënderbeu (një pjesë), rr.Zidi Sadik Agës, Zona Industriale – dalje që përfshin konsumatorët komercial; rr.Aleksandër Moisiu, rr.Anton Qeta, rr.Azem Hajdari, rr.Bashkim Idrizi, rr.Besim Bistrazhini (një pjesë), rr.Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), rr.Elena Gjika, Rr.Faik Konica, rr.Gjergj Fishta, rr.Hasan Prishtina, rr.Hysni Dobruna (një pjesë), rr.Korab Binxhiu, rr.Migjeni, rr.Nimon Ferizi, rr.Orize, rr.Rruga Londra, Rr.Rruga Vashingtoni, rr.Skendërbeu, rr.Yjet e Erenikut, rr. Yll Morina. Brekoc, rr.Domenik Përgegaj, rr.Drenica, rr.Minatori, Rr.Shote Galica, fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë, Zhub. Spitali Rexhional i Gjakovës dhe 4 konsumatorë komercial – biznese. rr. Fehmi Agani, rr.Ibrahim Fehmiu, rr.Rruga e UÇK-së, Rr.Sadik Pozhegu, rr.Sadik Stavileci. rr.Rruga Tirana. rr.Bajram Curri, rr.Dërgut Vokshi, rr.Ismail Qemali, rr.Marin Barleti (një pjesë), rr.Nënë Tereza, rr.Pjetër Budi, rr.Rruga e UÇK-së, rr.Sadik Pozhegu, rr.Sadik Stavileci, rr.Skënderbeu, rr.Sylejmon Vokshi.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi i sistemit SCADA në NS.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 23.07.2018 në NS 35/10kV Shupkovci do të ndërprehet:

· Dalja 10kV Shala (Kodi:71074001) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reka, Tuneli i Parë, Kutllofic, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave 10kV.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 23.07.2018 në NS 35/10KV Klina do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Zajmi (Kodi: 52056004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljakd dhe Sferkë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë dhe pastrimi i trasesë.

2.

Më 21.07.2018 në NS 110/10KV Klina do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Klinavci (Kodi:52000002) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevë e Madhe, Ranoc, Berkovë dhe Rudica.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i kokave kabllovike dhe shtrirja e përçuesit.

3.

Më 20.07.2018 në NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Lebushë e Madhe (Kodi:53000004010)

NS 10/0.4kV Lebushë e Vogël (Kodi: 53000004006)

prej orës 09:00 deri 12:00 dhe 14:00 deri 17:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Lebusha.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirje të kabllove të reja dhe vendosje të ormanëve.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 21.07.2018 në NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

· Dalja 0.4kV nga TS.10/04 kV: TS 6 – Lipjan (Kodi: 41000006153) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rr.Zylfije Gashi.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave të reja të tensionit të ulët.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 21.07.2018 në NS 35/10kV Ferizaji ll do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Drejtimi I Sillosit (Kodi: 40041004) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e

Ferizaji, Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papazi, Pojata, Rahovica, Softaj dhe Fusha e Madhe.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i kabllit në Projektin “Dislokimi LP 35kV &10kV -rr.”Driton Islami”, Ferizaj.

2.

Më 21.07.2018 në NS 35/10kV Ferizaji ll do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Kosovapetrolli (Kodi: 40041003) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:

rr.”G.Terbeshi”,Talinovci i Jerlive, Muhovci, Prelezi i Jerlive dhe i Muhagjerëve dhe bizniset private.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i kabllit në Projektin “Dislokimi LP 35kV &10kV -rr.”Driton Islami”, Ferizaj.

Publikohet orari i reduktimeve, këto janë vendet që mbesin në terr nesër

Periskopi.com Lajme

KEDS njofton se në disa vende të Kosovës nuk do të ketë rrymë.

Ja cilat janë ato:

Më 18.07.2018 në TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Prugovc (Kodi: 15019008) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Raskova, Bakshia, Mulliri Prugovc, Berishët, Arena restor, Plashnik Prugovc dhe Vehbi Pllana privat.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje preventive e daljes 10 kV.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 17,18.07.2018 në NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

· NS 10/04kV Gjon Serreqi (Kodi: 13000010055) prej orës 09:00-12:00 si dhe 13:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rr. Gjon Serreqi.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjet të ri.

2.

Më 17,18.07.2018 në NS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

· NS 10/04kV Herticët (Kodi: 13000010041) prej orës 09:00-12:00 si dhe 13:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Lagjja Herticët.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjet të ri.

3.

Më 18.07.2018 në TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Livadica (Kodi: 14000011) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Doganë.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i transfortmatorit të ri.

4.

Më 18.07.2018 në NS 110/10 kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

· NS 10/04kV Nexhmi Llumnica (Kodi: 13000005080) prej orës 09:00-11:00 si dhe 13:00-16:00.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rr. Nexhmi Llumnica.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e konsumatorëve në rrjet të ri.

5.

Më 18.07.2018 në NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

· NS 10/0.4kV Kodra e Trimave 11 (Kodi: 13000005031) prej orës 09:00 deri 11:00 dhe 13:00 deri 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: rr. 28 Nëntori.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i rrjetit ekzistues.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 18.07.2018 në TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Carraleva (Kodi: 41046004) prej orës 8:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: një pjesë e Shtimes, Qesta Reqakut, Reqaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanishtë, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetkreshtica,Duga dhe Karaçica.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim te izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

Më 18.07.2018 në TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

· Degëzimi 10/0.4 kV Stabilimenti shpërndar (Kodi: 40042002028, 40042002029, 40042002030, 40042002031, 40042002032, 40042002033, 40042002034, 40042002035,) prej orës 9:30 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Gaçkë, Burrnik dhe Kashtanjevë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 18.07.2018 në TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Cermjani (Kodi: 80080012) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10 kV.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 18.07.2018 në NS 110/10kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10kV Bistazhini (Kodi: 81000005) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë),

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i shtyllës së drurit.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 18.07.2018 në TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV J10 Bresalci 1 (Kodi: 63000010) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Polja, Sllakovci dhe Zhegovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë.

2.

Më 18.07.2018 në TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV F. Jeta (Kodi: 61065013) prej orës 10:00 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: F. Jeta.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Më 18.07.2018 në TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Pozhorani (Kodi: 61065014) prej orës 11:30 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: 121Pompa (Zejna); TS.122 Pirraj; TS.123 Ramajt; TS.124 Zukajt; TS 125 Kulla; TS.126 Alidemët; TS.127 Alidemët; TS.147 P(Shtëpia Private); TS.148 Gurthysi(Qerimi); TS.149 Pompa; TS.150 Pozhoran; TS.151 Novosellë; TS.152; TS i fundit; TS.153 Ramjan(Imria); 154 Ramjan P.(Zahir); TS.155 Ramjan (Xhamija); TS.156 Ramjan (Shkolla) TS.157 Mulliri TS.158TS. i Ri Zukajt Pozhoran; TS.160 TS. Pirrajt Pozhoran; TS.159TS. Pozhoran Dalja e Reja TS.162 dhe TSSH Fusha e Sportit.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 18.07.2018 në TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Martiraj (Kodi: 73000009) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte dhe Begaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajtje Preventive.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 18.07.2018 në TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Istogu II (Kodi: 54000007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qyteti, Dushkaja Bujupët, Dushkaja e Re, Dragulovci, Dubravë Ferma, Standardi, Shkolla fillore, Loshët, Banesat, Kuvendi komunal, Banesat 2, Motel Trofta, spitali dhe Lugu.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i shtyllave të dobëta, pastrim traseje.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 18.07.2018 në NS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Klinavci (Kodi: 52000002) prej orës 09:00 deri ne ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Klinavc, Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushevë e Madhe, Ranoc, Berkovë dhe Rudicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i kokave kabllovike dhe shtrirje e përçuesit.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 18.07.2018 në TS 35/10 kV Sharri (Dragash)do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Restelica (Kodi: 30036002) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Lubovishtë, Kukjan, Vranishtë, Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok dhe Orqushë.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i largpçrçuesit.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 18.07.2018 në NS 35/10kV Piranë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hasi II (Kodi: 30034003) prej orës 14:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i shtyllës së drurit.

KEDS publikon orarin e reduktimeve për nesër

Periskopi.com Lajme

KEDS ka njoftuar për reduktimet e ditës së nesërme:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 09.07.2018 në TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV. Parku I (Kodi: 16023001) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Parku I

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i releve.

2.

Më 09.07.2018 në TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV. Parku II (Kodi: 16023002) prej orës 12:30 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Parku II

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i releve.

3.

Më 09.07.2018 në TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV. Orllati (Kodi: 16021005) prej orës 14:30 deri në ora 16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterki dhe Llukovci.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i releve.

4.

Më 10.07.2018 në TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV. Komorani (Kodi: 16023007) prej orës 10:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Komorani, Komoran lagjja e Koperativës, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i lartë, Ujësjellësi Prishtina Komoran, Vukovci (një pjesë), Llapushniku (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i releve.

5.

Më 10.07.2018 në TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV. Zabel i Ultë -Bublaku (Kodi: 16023006) prej orës 12:30 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shtrubullovë, Zabel i Ulët, Zabel te shkolla, Vukovc, Llapushnik Gashet, Poterk.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i releve.

6.

Më 10.07.2018 në TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV. A19 KOSMONTE FOODS (Kodi: 16023019) prej orës 14:30 deri në ora 16:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: KOSMONTE FOODS.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i releve.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 07.07.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

· TS 10/04 kV.Gjon Serreqi (Kodi: 13000010055) prej orës 9:00-12:00 si dhe nga ora 13:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr Gjon Serreqi.

Arsyeja e ndërprerjes: kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Më 07.07.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

· TS 10/04 kV. Herticët (Kodi: 13000010041) prej orës 9:00-12:00 si dhe nga ora 13:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesën: Lagjja Herticët.

Arsyeja e ndërprerjes: kyçja e konsumatorëve në rrjet të ri.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 07.07.2018 në NS 35/10 kV Koliqi do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Keqekoll-Hajkobill (Kodi: 14016004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajte preventive.

2.

Më 09.07.2018 në TS 35/10 kV Mazgiti do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Shkabaj (Kodi: 15019002) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shkabaj, Mazgiti një pjesë, Obiliqi një pjesë, Reforma, dhe Al Petroli.

Arsyeja e ndërprerjes: Mirëmbajte preventive.

3.

Më 09.07.2018 në TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV J23 Komuna e re (Kodi: 10000015) prej orës 10:00 deri në ora 11:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rekalitë, Komuna objektet e reja, Dogana, Kazerma Adem Jashari, prroni i njelmët, mekanika, kontigjenti Portugez i Kfor-it, MAP-AKI dhe Ambasada Amerikane.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Më 09.07.2018 në TS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV J11 (Kodi: 10000016) prej orës 11:30 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Enk invest grup.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 06.07.2018 në TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Fshatrat- Magure (Kodi: 41048002) prej orës 8:00 deri në ora 10:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Magurë, Medvevc, Dobrajë, Rreze, Blinajë, Qylage, Poturovc, Torinë, Poturovc dhe Gllanicë.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i shtyllës së betonit, TM-12m.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 07.07.2018 në TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Shirokë-Therandë (Kodi: 32000005) prej orës 8:30 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shiroka, pjesët periferike të Therandës (rr.Reqani).

Arsyeja e ndërprerjes: zhvendosjen e shtyllës te Ura Therandë.

2.

Më 07.07.2018 në TS 110/35/10 kV Therandado të ndërprehet:

· TS 110/35/10 kV Theranda (Kodi: 320) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Sopija I, Sopija II, Dubrava, Mushtishti, Savrova, Bukoshi, Vraniqi, Baqevci, Topliqan, Gjinoci, Sallagrazhda, Grejkoci, Gelaca. bizneset:N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë, Selim Muharremi, Peqan,Sllapuzhan, Bllacë, Duhel, Nishor, Kosterrc, Breshanc, Semetisht, Gurthyesi Destani Peqan, N.T.P.Kroni Bllace. Pompat e benzinës Bes co, Ballkani I, Ballkani II, Ballkani III, Viva fresh, ETC, Ben Af, Solid Shpk, Graniti, Stomatologjia, Seti, Bizneset, Ntp Shala Gas, Studenqan, Doberdelan, Samadraxhë, Motel Illyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtar, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka, Pompat e ujit: Studenqan, Dobërdelan, Samadraxhë; rrugët: Skënderbeu, Qendra Zejtare II, Nëna Terezë, Derveni, Migjeni, Enver Bytyqi, Hajdin Berisha, Xhavit Syla, Endrit Kavaja, Ismail Qemali, Lidhja Prizrenit, Vinston Qerqili, Kenan Halimi, Garibaldi, Mulla Nura dhe Reshtani Therandë.

Arsyeja e ndërprerjes: Funksionalizimi i kthinave të reja.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 07.07.2018 në TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Rahoveci (Kodi: 30000015) prej orës 10:30 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I dhe Tulltorja II.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10kV.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Më 08.07.2018 në TS 110/35 kV Gjakova 1 do të ndërprehet:

· TS 35/10 kV Gjakova I (Kodi: 800800) prej orës 9:00-12:00 si dhe 13:00-16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman, Smolicë, Batushë, Berjah, Brovinë, Rr.Dedë Gjon Luli (një pjesë), Dobrosh, Hereç, Rr.Lekë Dukagjini, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Rr.Pashko Vasa, Skivjan (një pjesë), Stubël, rr.Adonis Byci, Rr.Ahmet Korenica, Carrapatok, Dardania, Rr.Dedë Gjon Luli, Rr.Ibrahim Fehmiu, Rr.Lekë Dukagjini, Rr.Mark Lleshi, Rr.Mark Malota, Rr.Mithat Frashëri, Rr.Nënë Tereza, Rr.Pashko Vasa, Rruga Tivarit, Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë(një pjesë), Osek Pashë, Plançor, Skivjan, Rr.14 Qershori, Rr.Bajram Curri, Rr.Bujar Roka, Rr.Demush Taha, Rr.Dërgut Vokshi, Rr.Hasan Dashi, Rr.Luigj Gurakuqi, Rr.Mark Malota, Rr.Mihail Grameno, Rr.Mithat Frashëri, Rr.Nënë Tereza, Rr.Përmet Vula, Rr.Shefki Shasivari, Rr.Tahir Efendija. Fehmi Agani, Lugbunari, Rr.Nënë Tereza, Qerim, Rr.Sadik Pozhegu, Rr.Wesley Clark. Bec, Janosh, Lugbunar, Rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot, Trakaniq.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi i SCADËS nga kontraktori SIEMENS.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 09.07.2018 në TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Pataqani (Kodi: 82000001) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm, Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i LP 10 kV.

Mitrovica

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 09.07.2018 në TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Martiraj (Kodi: 73000009) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte dhe Begaj.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllave 10 kV.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 09.07.2018 në TS 35/10kV Klina do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Klina III (Kodi: 52056001) prej orës 9:00 deri në ora 17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Simoni, sheshi Nëna Terezë, Sheshi Faruk Elezi dhe rr.Abedin Rexha.

Arsyeja e ndërprerjes: montimi i kokave kabllovike dhe shtrirja e përçuesit.

2.

Më 07.07.2018 në TS 35/10kV Klina do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Klina III (Kodi: 52056001) prej orës 8:00-11:00 si dhe 14:00-17:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Lagjja Simoni, Sheshi Nëna Terezë, Sheshi Faruk Elezi dhe rr.Abedin Rexha.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e dy trafove te reja.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 09.07.2018 në TS 35/10 kV Peja ll do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Maja e zezë (Kodi: 50051007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Gjimnazi, Kisha Ortodokse, Lidhja rezerv ëTS-7/2,Kfori Italian dhe Kfori Argjentina.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrimi i trasesë dhe ndërrimi i shtyllave.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Më 07.07.2018 në TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

· Dalja 10 kV Tërpeza (Kodi: 61065012) prej orës 9:00 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zhiti, Tërpezë, Çifllak, Devajë, Kravaricë, Ballancë, TS Privat 1.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e përçuesit të dyfishtë.