Të flesh me peshkaqenë

Të flesh me peshkaqenë

Tani mund ta përjetoni një natë nën oqean. Këtë mund ta bëni në kryeqytetin e Francës në  “The Aquarium De Paris”.

Dhoma ka një pamje 360 shkallë. Është 10 metra nën ujë. Dhe jeni te rrethuar nga 35 peshkaqenë. E tërë kjo është bërë për ti mësuar njerzit me jetën e oqeanit.

Dhe të ua largojnë frikën dhe bindjet e këqija që i kanë për peshkaqenët.

Shpërndaje në: