Telefonat e mençur po i bëjnë njerëzit të ecin si pensionistë

Telefonat e mençur po i bëjnë njerëzit të ecin si pensionistë

Telefonat e mençur po ndryshojnë në mënyrë dramatike mënyrën se si ecim në rrugë.

Sipas hulumtimit të fundit, punonjësit e zyrës dhe të rinjtë po ecin si pensionistë kur kontrollojnë email dhe mesazhet gjatë lëvizjes së tyre në rrugë, transmeton Klan Kosova.

Shkencëtarët kanë gjetur telefonat celularë po bëjnë të ecin më ngadalë, me hapa të ekzagjeruara, për të shmangur pengesat e bëra më të vështira për t’u parë duke filluar në ekran.

Studiuesit thonë se ky ndryshim në hap mund të shkaktojë probleme në shpinë dhe në qafë në një afat të gjatë.

Shpërndaje në: