Turqi-Kosovë, ky është rezultati

Turqi-Kosovë, ky është rezultati

Kjo ndeshje u zhvillua në Pallatin e Rinisë dhe të Sporteve në Prishtinë.

Pas dy ndeshjeve të zhvilluara në grupin B, Turqia mbetet në vendin e parë me 3 pikë, ndërsa Kosova në vendin e dytë me 1 pikë.

Shpërndaje në: