Vallëzimi për të cilin s’keni dëgjuar kurrë

Vallëzimi për të cilin s’keni dëgjuar kurrë

Nëse nuk keni dëgjuar ndonjëherë për vallëzimin ‘forro’nuk duhet të jeni aspak i kënaqur me këtë fakt

Është një mënyrë e të vallëzuarit në rrugë në Brazilin verior dhe është saktësisht kjo mënyrë siç vallëzojnë këta dy të rinjë

Shpërndaje në: