Vazhdon banaliteti i hoxhallarëve: Isha në Zvicër, Xhehneti është më i bukur (Video)

Periskopi.com Fun

Hoxhallarët shqiptarë del se nuk e kanë problem të flasin për çdo gjë që pyeten. Sado banale apo joracionale të jetë kurreshtja e njerëzve.

Së fundi, një hoxhë nga Shkupi siç mund të shihet në një video që po qarkullon në rrjetet sociale, është përgjigjur në pyetjen se a është më e bukur Zvicra apo Xheneti [Parajsa].

Hoxha në fjalë deklaron se ka qenë në Zvicër, por e cila nuk mund të krahasohte me Xhehnetin. “Në xhehnet i ke të gjitha,” thotë ai. “Në xhehnet nuk ka as të ftohtë e as të nxehtë. Nëse në këtë botë janë shtatë lloje të ngjyrave, në xhehnet janë me miliona.”

Çair ,Qershor 2019. Kush është më e bukur Zvicrra apo xheneti? Sa hektar tokë dhe megja do kemi në xhenet?A do ketë muzikë hip-hop dhe turbo-folk atje? Sa fusha gollfit do ketë secili xhenetli atje, a do ketë "air condition" atje e shumë pyetjeve tjera u përgjigjet Hoxha.

Posted by FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË EUROPA on Sunday, 23 June 2019

Shpërndaje në: