Zbritjet vazhdojnë edhe në Dhjetor

Periskopi.com Lajme

Dhjetori i zbritjeve ne  Artmotion vazhdon me nje nje oferte te jashtezakonhsme per te gjithe te interesuarit qe deshirojne te kene ne shtepi te veta pakon me atraktive ne treg, Pakon Kampion.

Pako Kampion e cila i ka internet me shpejtesi deri ne 250mbps, mbi 250 kanale HD, shumica e te cilave jane me ekskluzivitet ne Artmotion si liga e kampioneve, SERIE A, La Liga, Ligue 1, Formula 1, Nba , Superligen e Kosoves ne futball, Basketballi i Kosoves, dhe Ligen Unike  te Basketbollit, si dhe kanalet te cilat kerkohen nga familjet seriale dhe filma te kanaleve me te mira turke.

Pergjate muajit Dhjetor Artmotion ofron zbritje ne Pako Kampion nga 24.90 EUR ne muaj ne 17. 90 EUR ne muaj, si dhe vetem per 99. EUR per abonim 6 mujor.

Te gjithe ata te cilet abonohen ne pakon kampion per 3-5 vitet e ardhshme do te kene mundesi qe vetem ne Artmotion ti percjellin sportin me ligat me atraktive nacionale dhe nderkombetare.

Vlen te theksohet se sot Artmotion ka sherbimin me te mire ne treg sa i perket ofrimit te programit kualitativ, internetit stabil dhe te qendrueshem.

Ju presim ne te gjitha pikat e shitjes se artmotion si dhe telefononi pa pagese ne 0800 20 600

Knej O’ Loja

Knei O’Festa