Zoti ju vraftë: Mallkimi i Palit për Vetëvendosjen që nuk e votoi shkarkimin e Bordit të ZRRE-së

Zoti ju vraftë: Mallkimi i Palit për Vetëvendosjen që nuk e votoi shkarkimin e Bordit të ZRRE-së

Me 3 vota për e 6 kundër, nuk kaloi mocioni i paraqitur nga LDK-ja për shkarkimin e Bordit të ZRRE-së.

Pas kësaj, deputeti i AAK-së, Pal Lekaj, tha me humor “Zoti iu vraftë”.

Mocioni ishte paraqitur nga grupi parlamentar i LDK-së, me pretendimin se ZRRE-ja nuk e ka marrë parasysh paralajmërimin e tyre për krizë dhe se me vendimin për shtrenjtim të energjisë elektrike, se ka bërë shkelje dhe diskriminim të konsumatorëve.

VV-ja tha se kërkesa për shkarkim të Bordit të ZRRE-së nuk ka bazë ligjore.

Shpërndaje në: