7 miliarderët që jetojnë një jetë të zakonshme

7 miliarderët që jetojnë një jetë të zakonshme

Ata jetojnë zakonshëm megjithëse puna e tyre është e jashtëzakonshme.

Lista kryesohet nga emra të ndryshëm, përfshirë edhe themeluesin e Facebook, Mark Zuckerberg.

Disa prej tyre hanë bukë me punëtorët, disa vozisin vetura të vjetra dhe disa jetjonë ende në shtëpitë që i kishin edhe para se të bëheshin miliarderë.

Shpërndaje në: