Alarmi për bombë, nga Aeroporti i Prishtinës japin detaje

Alarmi për bombë, nga Aeroporti i Prishtinës japin detaje

Nga Aeroporti i Prishtinës kanë folur për kërcënimin me bombë që ka ardhur atje.

Zëdhënësja e Aeroportit të Prishtinës, Valentina Gara, në një postim në Facebook ka thënë se udhëtarët dhe personeli janë evakuuar dhe janë të sigurtë.

“Ekipet e involvuara ne planin emergjent jane duke kryer detyrat e tyre”, ka shtuar ajo.

Postimi i plotë:

Njoftim zyrtar,

Konfirmojme se kemi pranuar nje kercenim me bombe.

Udhetaret dhe personeli jane evakuar dhe jane te sigurte.

Ekipet e involvuara ne planin emergjent jane duke kryer detyrat e tyre.

Do te ju mbajme te informuar ! .

Shpërndaje në: