Çka thotë Daut Haradinaj rredh debatit të komandantëve?

Çka thotë Daut Haradinaj rredh debatit të komandantëve?

Daut Haradinaj ka folur rreth debatit të komandantëve

Megjithatë unë i kisha lutë publikisht që me u distancu prej asaj gjuhe, nuk po i ndihmojnë as të kalumes, as të tashmes, as të ardhmen.

Sidoqë të jetë, unë i respektoj qoftë Rexhën, qoftë Ramizin e të gjithë por na duhet me kanë ma të kujdesshëm

Për shkak se po e traumatizojmë shoqninë tonë dhe janë argument që edhe nuk e di a po qëndrojnë.

Shpërndaje në: