Deri një orë e gjysmë pritje në vendkalimin kufitar në Muçibabë

Periskopi.com Lajme

Ministria e Punëve të Brendshme ka treaguar gjendjen në vendkalimet kufitare të Kosovës.

Në vendkalimin kufitar në Muçibabë, qytetarët po presin një orë e gjysmë.

Ndërsa, në Stançiq ka deri  në 60 minuta pritje për të dalë nga Kosova.

Në pikën kufitare në Merdar po pritet rreth 30 minuta në dalje dhe rreth 10 minuta për të hyrë në Kosovë.