Enver Peci propozohet nga Kuvendi për gjyqtar në Gjykatën Kushtetuese

Enver Peci propozohet nga Kuvendi për gjyqtar në Gjykatën Kushtetuese

Kuvendi ka propozuar Enver Pecin për gjyqtar të Gjykatës Kushtetuese, pasi ky mori 66 vota, nga 87 deputetë që votuan gjithsej, nga të cilat tri fletëvotime ishin të pavlefshme.

Pas Enver Pecit, Dukagjin Abdyli mori 31 vota, Bardh Vokshi 35 vota,  Flamur Rasori 24 vota dhe Valon Hasani dy vota.

Presidentes Vjosa Osmani do t’i dërgohen dy emra të propozuar për gjyqtarë.

Pasi që minimumi i zgjedhjes është 58 vota, deputetët sërish kanë filluar votimin për propozimin e dytë.

 

Shpërndaje në: