Facebook në probleme, përdoruesit pa qasje për disa orë

Periskopi.com Tech & Auto

Rrjeti social Facebook “nxjerr” përdoruesit rrënjësor kur përpiqen të hyjnë në profilet e tyre dhe nuk u lejojnë atyre të ri-regjistrohen.

Një numër i madh njerëzish raportuan gjatë ditës së sotme se nuk kanë qasje në llogaritë e tyre, ndërsa disa pretendojnë se faqja nuk punon, raporton Independent. Shumë përdorues të Facebook kanë raportuar nëpërmjet rrjeteve të tjera sociale se kodet e tyre duket se kanë “ndaluar të punojnë”.

Gjithashtu, në disa raste, përdoruesi mori një mesazh për të rivendosur kodet e tyre dhe për të verifikuar ato duke futur kodin që u është dërguar me e-mail.

Sidoqoftë, edhe nëse u fut kodi, qasjet nuk ishin të suksesshme.

Sipas faqes së internetit Down Detector, ndërprerja e punës së Facebook u prek kryesisht nga rrjetet e përdoruesve dhe ato sociale në Evropë.

Shpërndaje në: