Heshta, por jo më: Ministria e Arsimit lëshon vendim ku i jep të drejtë Smajl Latifit të Rahovecit

Periskopi.com Lajme

Kryetari dhe kandidati për kryetar të Rahovecit, Smajl Latifi ka bërë të ditur se i është aprovuar ankesa ndaj inspektorit të arsimit në Gjakovë.

Latifi thotë se ka heshtur deri sot ndaj akuzave të pabaza me motive politike, e që sipas Latifit krejt kjo është bërë më synim për të dëmtuar këtë të fundit në fushatë zgjedhor.

Postimi