Ish-drejtori i VV’së pasi u dënua me 3 vjet burg: Shkoi Lumezi, s’erdhi Elezi

Ish-drejtori i VV’së pasi u dënua me 3 vjet burg: Shkoi Lumezi, s’erdhi Elezi

Dy zyrtarë të komunës së Prizrenit janë shpallur të martën fajtorë nga Gjykata Themelore e Prizrenit për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Islam Thaqi, ish-drejtor i Inspektoratit dhe Jetmira Vrenezi, ish-udhëheqëse e sektorit të Ndërtimtarisë, janë dënuar me nga 3 vjet burgim dhe me nga 2.000 euro gjobë për rastin e rrënimit të aneksit të “ABI Çarshisë”, më 19 dhe 21 korrik 2019.

Thaqi ka reaguar pas shpalljes së vendimit, që e dënoi me tri vjet burg.

Shpërndaje në: