Jerusalem Post merret me Dua Lipën – “shpërndau postim kundër Izraelit”

Periskopi.com Showbiz

Dua Lipa ndan postim anti-Izrael në Instagram!

Dua Lipa ka ndarë një postim në Instagram, postim ky i shkruar nga regjisori amerikan Vin Arfuso i cili fyen veprimet e IDF’së kundër palestinezëve.

Postimi i referohej gjithashtu vrasjes së George Floyd nga një oficer policie në Minneapolis, dhe përfshinte disa tema të përfolura, të tilla si “HumanRights” dhe “duke luftuar për drejtësi”. Postimi u fshi më vonë.

Postimi lexonte: “Ndërsa të gjithë janë duke folur për të drejtat e njeriut, kjo po ndodh ÇDO DITË në Palestinë, paguar nga dollarët e taksapaguesve tanë.

“Djemtë e mëdhenj të këqij të #IDF kënaqen plotësisht duke rrahur dhe duke qëlluar fëmijë”, postimi vazhdoi. “Ata madje kanë bluza që përshkruajnë një grua palestineze shtatzënë me një hapësirë ​​snajperi në stomakun e saj që lexon” 1 e shtënë dy vrasje “.

“Por mos u shqetësoni”, vazhdoi postimi. “Ata janë të gjithë terroristë, kështu që gjithçka është në rregull. Ne kuptojmë plotësisht.”

“Kur njerëzit thonë #freepalestine, nuk do të thotë që myslimanët e frikshëm do të hyjnë në Tel Aviv dhe do të prishin festat argëtuese në plazh. Përkundrazi, është një kërkesë e thjeshtë për sovranitet dhe liri”.

Për këtë, Arfuso shtoi disa fotografi që shfaqnin ushtarët e IDF pranë adoleshentëve palestinezë, duke thënë gjithashtu se ai po punon në një dokumentar që do të ishte edhe më tronditës.

Shpërndaje në: