Kjo është gjendja shëndetësore e Adem Demaçi (Foto)

Kjo është gjendja shëndetësore e Adem Demaçi (Foto)

Ai ka publikuar një fotografi në rrjetin social “Facebook”, ku ka shkruar se liria I ka rrënjët në idetë politike të Bacës Adem, shkruan Periskopi.

Ky është postimi i plotë në rrjetin social “Facebook”

Vizitë udhëheqësit shpirtëror të Lëvizjes sonë për Liri dhe Republikë bacës Adem Demaçi. Çdo moment i kaluar së bashku me të ka një vlerë të veçantë për mua. Liria jonë i ka rrënjët në idetë politike të Bacës Adem. Ishte më mirë me shëndet dhe kalova momente të paharrueshme me të. Falenderime të pakufishme për Shqiptarin dhe gjithë familjen për kujdesin që po tregojnë për Bacën.

15676541_1205276609561388_6559416998049170510_o

Shpërndaje në: