Kryebashkiaku martohet me një krokodil (Foto)

Kryebashkiaku martohet me një krokodil (Foto)

Kryebashkiaku i San Pedro Huamelula, Victor Aguilar është martuar me një krokodil.

Këtë gjë e ka bërë për shkak të një tradite shumë të vjetër, sipas të cilës martesa me krokodil i sjell fat të mirë peshkatarëve të zonës.

Krokodili femër, përpara se të martohej, u pagëzua gjatë javës së kaluar, ndërsa në fundjavë u vesh me të bardha dhe goja iu mbyll në mënyrë që mos të kafshonte njeri.

 

Shpërndaje në: