Ky është personi që pretendon se kishte hyrë në trupin e një burri që jetonte në vitin 3906 (Video)

Periskopi.com SOK

Në vitin 1921, një njeri i zakonshëm me emrin Paul Amadeus Dienach ra në një gjendje kome, kështu që ai qëndroi për një vit në atë gjendje derisa ai të bënte një rikthim të suksesshëm.

Ai pretendonte se kishte migruar në trupin e një burri që jetonte në vitin 3906, ndërkohë që ishte i pavetëdijshëm dhe se ai kishte një pasqyrë unike për atë që do të ndodhte në të ardhmen.

Njerëzit me të cilët jam takuar të vitit 3906, thotë Dienach, ishin shumë të vetëdijshëm për gjendjen e tij unike dhe ishin të kënaqur t’i shpjegonin atij gjithçka që do të ndodhte në shekullin e njëzet e një, që çoi deri në ditët e tyre të sotme, raporton “Discloser”, transmeton Periskopi.

Dienach pohoi se midis viteve 2000 dhe 2300 njerëzimi do të goditej nga një sërë problemesh serioze, duke përfshirë mbipopullimin, shkatërrimin e mjedisit, pabarazinë ekonomike, urinë dhe luftërat.

Ai tha gjithashtu se shumica e këtyre problemeve mund t’i atribuohet një dështimi brenda sistemit monetar, diçka që shumë komentues politik do të pajtoheshin me të.

Gjithashtu ai pohoi se njerëzit në këto vite do të përpiqeshin vetëm për mbijetesë financiare dhe do të kishte një zvogëlim të qartë të numrit të njerëzve që kërkonin përmbushjen shpirtërore. Duke pasur parasysh se këto parashikime janë shumë aktuale në ditët e sotme, është sugjeruar që pretendimet e Dienach për të ardhmen të vlerësohen me vlerë.

Ishte në vitin 2309 që ai parashikoi se fillimi i një epoke të re do të fillonte me një luftë absolutisht shkatërruese që do të rrëzonte civilizime të tëra dhe do të ishte veçanërisht shkatërruese në Afrikë dhe në Azinë Lindore ku shumica e popullsisë do të fshihej krejtësisht. Lufta do të përfundojë pothuajse njëqind vjet pasi filloi me krijimin e Parlamentit Global të Tokës, i cili do të kërkonte të rindërtojë qytetërimin nga e para.

Përfaqësuesit e këtij Parlamenti do të zgjidheshin nga shkencëtarë, teknologë dhe figura humanitare. Parlamenti do të ishte një sukses i madh, duke hequr konceptin e parave, duke ndëshkuar burimet për të siguruar barazinë dhe përpjekjet për të riparuar dëmet mjedisore.

Gjatë gjithë kësaj trazire dramatike, njerëzit në planet do të vuanin ende nga një lloj keqësie shpirtërore. Kjo do të ndryshonte kur individë të caktuar do të fillojnë të ecin përpara në fazën e ardhshme të evolucionit njerëzor në vitin 3382./Periskopi/