Ky është polici që vrau sulmuesin e Berlinit (Foto)

Ky është polici që vrau sulmuesin e Berlinit (Foto)

Dhe që nga sot Luca Scatà është shpallur heroi i italianëve.

Kur kolegu Christian Movio i kërkoi dokumentet e identifikimit terroristit Amri, ky i fundit nxori pistoletën ta qëllonte.

Por Luca e qëlloi menjëherë duke e lënë të vdekur në vend, përcjell Tema.

Në rrjet ai është komplimentuar pa fund nga bashkështetasit e tij.

Shpërndaje në: