Alfa Romeo “viktima” e parë e bashkimit midis FCA dhe PSA

Periskopi.com Tech & Auto

Një ditë pas bashkimit midis FCA dhe PSA, një anëtari të grupit italian-amerikan iu “shkurtuan krahët”.

Sipas Automobile Magazine, Alfa ka braktisur modelet 8C dhe GTV, të cilat ishin pjesë e një plani pesëvjeçar të zbuluar vitin e kaluar,

Dy modelet sportive ishin planifikuar të dilnin në treg në vitin 2022, por drejtuesit e FCA kanë vendosur të kufizojnë investimet në modele të reja.