“Petrol Company” ka shpërndarë dhurata për 90 fëmijët me asistencë sociale në Fushë Kosovë

Periskopi.com Lajme

Sot janë shpërndarë pako me dhurata për 90 fëmijë të familjeve me asistencë sociale në Komunën e Fushë Kosovës nga kompania më humane në Kosovë për tregti të naftës “Petrol Company”. ​

Këto pako me dhurata kishin kryesisht produkte për fëmijë, ndërsa janë shpërndarë duke respektuar masat e parapara nga Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike (IKSHPK). ​

Drejtori i Qendrës për Punë Sociale në Fushë Kosovë, z. Abaz Gjigolli ka falënderuar pronarët e “Petrol Company” Shkëlzen dhe Hysni Jusaj, dukë thënë se me këto dhurata janë gëzuar fëmijët. ​

“Ne po edhe familjarët padyshim që ndihemi shumë mirë që me rastin e festave të këtij viti kemi arritë me i gëzu këto familje dhe fëmijët e tyre e  që është natyrë e moshës së tyre dhe dhurata që janë gjithmonë për fëmijë, ne si staf i QPS falënderojmë shumë kompaninë e juaj dhe ju jemi shumë mirënjohës për punën që iu keni përkushtuar këto dhjetë ditët ë fundit”, ka thënë ai. ​

Gjigolli ka treguar edhe për cilat kategori të familjeve janë shpërndarë këto dhurata. ​

https://www.facebook.com/450418545011265/videos/235920784591844

“Këto janë për familjet me asistencë sociale”, ka shtuar ai. ​

E, për kontributin që ka bërë “Petrol Company”, drejtori Gjigolli ka ndarë edhe një mirënjohje për ta si shenjë falënderimi.

Ju kutjojmë që transporti i dhuratave është bërë nga “Taxi Nita”- Fushբ Kosovë,  ku Petrol Company falenderon shumë për gadishmërinë e transportit të dhuratave.

“Petrol Company” ka rrjetin e shitjes me pakicë të derivateve thuajse në të gjitha komunat e Kosovës, ku ju mund të furnizohu me derivatet me cilësore dhe të lira në vend. ​

Gjithashtu rrjeti i restoranteve “Be Happy” është pjesë e kompanisë lider për tregtimin e derivateve “Petrol Company”.