Kosnett: Është koha për të zhvendosur vëmendjen nga e kaluara dhe të mendoni kah e ardhmja

Periskopi.com Lajme

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Philip Kosnett, në 20 vjetorin e çlirimit të Kosovës, ka thënë se është koha për të zhvendosur vëmendjen nga e kaluara dhe për t’u fokusuar nga e ardhmja.

Kosnett ka shkruar në Twitter se në përvjetorin e 20-të të përfundimit të luftës dhe ardhjen e KFOR-it, është koha për të zhvendosur vëmendjen nga e kaluara, për atë që është përpara.

“Në 20 vjetorin e përfundimit të luftës dhe ardhjen e KFOR-it, është koha për të zhvendosur vëmendjen nga e kaluara, tek ajo që është përpara. Sfida që sot ju duhet të mendoni është se si duket një e ardhme më e ndritshme për vendin tuaj të ri”, ka shkruar ai.