Gratë për herë të parë në Forcat Ajrore në SHBA

Periskopi.com Lajme

Forca Ajrore Shtetet e Bashkuara më 8 korrik të vitit 1948, pranon rekrutet e para femra nëpërmjet një programi të quajtur Gratë në Forcat Ajrore (WAF).

WAF u formua në vitin 1948, kur presidenti Truman nënshkroi Aktin për  integrimin e grave në Forcat e Armatosura.

Programi WAF përfundoi në vitin 1976, kur gratë filluan të pranohen në Forcat Ajrore në mënyrë të barabartë me burrat, pa ndihmën e ndonjë programi të veçantë.

 

Njihuni me vajzën që la ushtrinë për të fituar mijëra dollarë në vit me Instagram

Periskopi.com Showbiz

Pas nëntë vitesh në krye të detyrës si pjesëtare e Forcave Ajrore të Shteteve të Bashkuara, Alysia Magen u zhvesh nga uniforma për t’u bërë modele e rrjetit social Instagram.

Përmes profilit të saj, ku numëron 283 mijë ndjekës, Alysia poston vazhdimisht foto dhe video të nxehta nga palestra, shrkuan tch.

Falë punës së re, ajo fiton rreth 100 000 dollarë në vit.

 

Gratë për herë të parë në Forcat Ajrore në SHBA

Periskopi.com Lajme

Forca Ajrore Shtetet e Bashkuara më 8 korrik të vitit 1948, pranon rekrutet e para femra nëpërmjet një programi të quajtur Gratë në Forcat Ajrore (WAF).

WAF u formua në vitin 1948, kur presidenti Truman nënshkroi Aktin për  integrimin e grave në Forcat e Armatosura.

Programi WAF përfundoi në vitin 1976, kur gratë filluan të pranohen në Forcat Ajrore në mënyrë të barabartë me burrat, pa ndihmën e ndonjë programi të veçantë.