​Mbahet ceremonia e ndërrimit të drejtorit të NALT-it në Ministrinë e Mbrojtjes

Periskopi.com Lajme

Sot mbahet ceremonia e ndërrimit të drejtorit të NALT –it (Ekipi Këshillues Ndërlidhës i NATO-s) Gjeneral Brigade Uwe A. Becker.

Aktiviteti zhvillohet në hollin e ndërtesës së Ministrisë së Mbrojtjes në Prishtinë.

Në aktivitet do të jenë të pranishëm kryeministri Ramush Haradinaj, ministri i Mbrojtjes, Komandanti i FSK-së, drejtues të lartë shtetëror, ambasadorë dhe  atashe ushtarak të shteteve të ndryshme, përfaqësues të NATO-s dhe KFOR-it dhe të ftuar të tjerë.