“Petrol Company” ndihmon më shumë se 200 familje për festën e Fitër Bajramit

Periskopi.com Lajme

Kompania për shitjen e derivateve “Petrol Company”, me 32 pika e pranishme thuajse në gjithë Kosovën, në prag të festës së Fitër Bajramit, ka ndihmuar më shumë se 200 familje me pako ushqimore.

“Petrol Company”, e cila njihet për cilësi, çmime të lira dhe humanitet, edhe në të kaluarën ka ndihmuar familje të shumta me nevojë, deri sa në fund të vitit numri i familjeve të ndihmuara do të kaloj mbi 1000.

Drejtori i “Petrol Company” ka thënë se kompania që ai drejton, prioritet të saj e ka ndihmën për familje nevojtare.

“Për klientët tanë, ata që furnizohen me derivate në kompaninë tonë, ne iu ofrojmë benifite të shumta. Ne gjatë veprimtarisë sonë të tregtimit të derivateve për më shumë se 3 dekada njihemi për cilësi, çmime më të lira, në treg, por edhe humanitet. Klientëve që furnizohen nëpër pikat tonë, ne iu ofrojmë benifite të shumta, deri sa ata që s’kanë mundësi të vijnë, ne shkojmë të ata për tu dhuruar pako ushqimore” ka thënë drejtori i Petrol Company Shkelzen Jusaj.

Ai më tutje ka uruar të gjitha shqiptaret ku do që janë festën e Filtër Bajramit.

“Për shkak të COVID-19 ketë festë do ta festojmë pakë me ndryshe, lutemi që festen e Bajramit tjetër ta festojmë sikurse me parë” ka thënë më tutje drejtori Jusaj.

Për klientët e saj “Petrol Company” posedon dy bonus kartela “Bonu Kartela” dhe “Premium Kartela” përmes të cilave qytetaret mund të përfitojnë benifite të shumta

Rrjeti i restoranteve “Be Happy”, me menynë më të pasur në treg, e gatuar 100 % bio, si dhe rrjeti i maketeve  “One Stop Shop” në të cilat mund t’i gjeni çmimet më të lira në treg janë pjesë e familjes së madhe “Petrol Company” e cila në fund të vitit që lamë pas ka festuar 30 vjetorin e themelimit.

Urime Festa e Fitër Bajramit!

Petrol Company