Tronditëse: ISIS detyron fëmijët të kryejnë ekzekutime (Foto+18)

Tronditëse: ISIS detyron fëmijët të kryejnë ekzekutime (Foto+18)

Disa fotografi tregojnë krimet e tyre të radhës në të cilat shihen teksa kryqëzojnë të burgosurit, dhe po ashtu shfaqin disa fëmijë dhe pensionistë duke i kryer ekzekutimet.

Një përmbledhje e vrasjeve është filmuar në Siri dhe Irak, ku tregon njerëz me sy të lidhur dhe të kryqëzuar në shesh të qytetit.

Viktima shihet teksa pëson therje në gjoks.

Shpërndaje në: