Xhafer Gashi prezanton projektin për ndërtimin e parkingut në Obiliq

Periskopi.com Lajme

Kanididati i Iniciativa Qytetare për Obliqin dhe kryetar aktual, Xhafer Gashi ka prezantuar projektin e ndërtimi të parkingut modern të qytetit.

Gashi me anë të një video ka prezantuar këtë projeket që është në platformën qeverisëse.

Postimi i tij:

#Bashkë për shërbime cilësore publike
Para jush, po prezantojmë njërin nga prioritetet e platformës qeverisëse #Bashkë, projekti: “Rrënimi i shkollës së vjetër pranë objektit të komunës dhe ndërtimi i parkingut modern të qytetit”.
Platforma jonë qeverisëse #Bashkë, është konkrete dhe me vizione të qarta, me besimin tuaj me 17 tetor do ta bëjmë realitet!
#Bashkë me qytetarët, jemi të parët për Obiliqin! Voto
Xhafer Gashi