Ministria publikon limitin e çmimit të naftës dhe benzinës për 24 orët e ardhshme

Ministria publikon limitin e çmimit të naftës dhe benzinës për 24 orët e ardhshme

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme.

Siç njofton ministria, çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës është si në vijim.

Çmimi për dizel është 1.60, benzina 1.34 dhe gasi 0.75.

Njoftimi i plotë:  

Shpërndaje në: