Obama: Kandidimin për president ma ndalon Kushtetuta dhe Michele

Obama: Kandidimin për president ma ndalon Kushtetuta dhe Michele

Presidenti amerikan Barack Obama, thotë se edhe po të kishte mundësi, nuk do të kandidonte më për postin e presidentit.

Ai thotë se kanidimin e sërishëm për president, ia ndalon ‘Kushtetuta dhe Michele’

 

Shpërndaje në: