Shënohet viktima e parë nga përmbytjet në Shqipëri

Shënohet viktima e parë nga përmbytjet në Shqipëri

Sipas Panoramës një person është marre nga rrjedha ne Bashkinë e Klosit dhe është zhdukur.

Dyshohet se ai ka humbur jetën. Ai është identifikuar me inicialet XH. N. Mësohet se ai po lëvizte me një automjet kur është marre nga rrjedha e ujit.

Shpërndaje në: