Pacolli: Unë jam shpirt konstruktiv, unë e votoj Qeverinë Kurti

Periskopi.com Lajme

Kryetari i AKR-së, Behgjet Pacolli, ka thënë se partia e tij voton Qeverinë Kurti.

“Është e natyshme që sot do të ketë ndarje. Unë dua t’i besoj premtimit, dua t’i besoj të resë.  Jam shpirt konstruktiv, nuk mund të ndërrohem as sot, dua të mbetem i natyrshëm si gjithmonë. Ne si AKR kemi qenë konstruktiv dhe kështu do të jemi.  Mos bëni atë që kemi bërë ne, e ne nuk do ta bëjmë atë që keni bërë ju. Ne nuk do ta lëshojmë sallën, ne do të jemi këtu.  Unë do t’ju votoj juve”, ka thënë Pacolli./Periskopi/