Aktori i njohur bëhet baba për herë të gjashtë

Periskopi.com Showbiz

Aktori James van der Bick ndau lajmin e mirë se familja e tij do të bëhet më e pasur për anëtarin e ri dhe se së shpejti ai do të ketë një fëmijë të gjashtë.

Heroi i serialit Dawson World nuk e fshehu kurrë se është një baba shumë i përkushtuar dhe një mbështetës i madh i gruas së tij në rritjen e fëmijëve.

Ai gjithashtu zbuloi se gruaja e tij Kimberley deri më tani ka pasur tre aborte.

“Aborti është diçka për të cilën njerëzit rrallë flasin dhe shpesh kalojnë në fshehtësi. Por kjo nuk duhet të shihet si turp, “tha ai, duke shtuar se në një situatë të tillë është e rëndësishme t’i jepni vetes hapësirë dhe kohë për t’u pikëlluar.

Aktori dhe gruaja e tij thanë një “po” fatale në vitin 2010, dhe sot ata janë prindër të katër vajzave Gwendolyn, Olivia, Emilia dhe Anabel Lee, si dhe djalit Joshua.