Në Prishtinë mbahet protestë kundër racizmit

Periskopi.com Lajme

Marshi protestues me moton “Kundër racizmit’ ka filluar nga sheshi Skënderbe në Prishtinë dhe u ndal tek Këshilli Prokurorial i Kosovës.

Kjo protestë po mbahet në vazhdën e protestave për vrasjen e nëntëvjeçarit në Fushë Kosovë ditë më parë.