Vdekja e dyshimtë e 11 vjeçarit – sot konferencë e jashtëzakonshme nga OJQ-të e fëmijëve

Periskopi.com Lajme

Pak ditë më parë një 11 vjeçar është gjetur i vdekur në Fushë Kosovë.

Sipas raportimeve dhe deklarimeve të prokurorisë, në trupin e të miturit pati shenja dhune.

Lidhur me vdekjen e të miturit të komunitetit rom, Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë, sot në 11:00 do të mbajë konferencë të jashtëzakonshme.