E pabesueshme por e vërtetë: Në Kosovë ‘Yugo’ e tërheq një ‘BMW’

Periskopi.com Lajme

Një video e bërë në Prishtinë, saktësisht në Vetërnik, ka bërë shumë njerëz të qeshin.

Aty shihet se si një veturë e tipit të vjetër ‘Yugo’ e tërheq një ‘BMW M5 E60’.

 

 

Duket se vetura ‘BMW’ ka pasur probleme dhe i është dashur të kërkoj ndihmën e ‘Yugos’.

Për më shumë shikojeni videon e mëposhtme.