Shfaqen sërish imazhet e Galaxy S20 online

Periskopi.com Tech & Auto

Tashmë kemi parë tashmë konceptet vizuale të Galaxy S20 dhe S20 +, por këtu është një grup i ri i imazheve për të rifreskuar kujtesën.

Galaxy S20 (lart) dhe Galaxy S20 + (më poshtë) do të jenë të disponueshëm në ngjyrat Cosmic Black, Cosmic Blue dhe Cloud Blue, sipas raportit të ri.

Raporti përmend gjithashtu që ata do të kushtojnë diku mes 899 €, pikës fillestare të Galaxy S20 dhe deri në 1,099 €, çmimi fillestar për Galaxy S20 +.

Të dy pajisjet do të marrin pjesën e tyre të vëmendjes më 11 shkurt, në ngjarjen e lansimit Unpacked, duke ndarë titujt me telefonin të dytë të palosshëm Samsung.